Holiday Home Žlábek

Tsjechië, Zuid-Bohemen, Horní Planá
vanaf1141


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

De grote woning ligt geheel vrij, in een zeer rustige, groene, glooiende omgeving met vrij uitzicht over de weilanden met koeien. Het gehucht telt acht huizen, waaronder een café. De tuin is ca. 1500 m2, met kampvuurplaats, schaduw en zon. Er zijn tuinmeubels en een BBQ. Voor nog meer comfort en een echt vakantiegevoel kunt u van eind mei t/m eind september een duik nemen in het spiksplinternieuwe, grote en verwarmde zwembad. De afmetingen van het zwembad zijn 8,20 x 3,50 x 1.55 (diepte)! Het beroemde Lipnomeer ligt op 800 m van huis, mooier kan echt niet! Naast de rust om het huis begint de toeristische gezelligheid op 2 km: terrassen, restaurants en winkels. In het stadje Horní Planá op 7 km kunnen boodschappen worden gedaan. Bij het huis is voldoende ruimte om te parkeren en ook kunt u gebruik maken van een infrarood-sauna voor 2 personen. Bijzonder geschikt voor groepen tot en met 13 personen en een 1 baby.

De hal van deze ruime woning is geschikt om schoenen, fietsen, BBQ e.d. neer te zetten. In de ruime woonkamer (48 m2) staan voldoende tafels en stoelen , een originele tegelkachel die op hout gestookt wordt, een jumbo TV (met Nederlandse zenders) en een DVD/CD speler. De keuken is ingericht met een aanrecht met 4 spoelbakken, een 6-pits horeca-fornuis met een oven die groot genoeg is voor 3 kippen. Verder is er een grote koelkast met aparte diepvries, broodbakmachine en koffiezetapparaat. Beneden zijn er 2 slaapkamers, beide geschikt voor 2 personen. Een kinderbedje is beschikbaar. De twee badkamers hebben ieder 2 douches en een toilet. Er is een föhn. Boven zijn er 4 slaapkamers: 3 slaapkamers voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 3 personen. Er zijn 2 toiletten en 2 wastafels. Tot slot is er nog een stookkamer. Vanaf eind mei t/m eind september kunt u gebruik maken van het spiksplinternieuwe verwarmde zwembad en ook is er een infrarood-sauna voor 2 personen. In dit huis overheerst het gevoel van ruimte, zelfs met een volledige bezetting. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming.

U wordt verzocht alle linnengoed zelf mee te nemen. Formaat Alle bedden hebben 1-persoonsmatrassen (90x200). Huisdieren zijn welkom, maar uitsluitend op aanvraag vooraf.

De kosten voor de eindschoonmaak bedragen Kc 1750,- (ongeveer € 70,-).
Bij aankomst zal een waarborgsom van € 200,- betaald moeten worden.
Elektraverbruik wordt belast met € 0,25 per kWh.
Gasverbruik (propaan) voor de centrale verwarming en gasfornuis wordt belast met € 3,00 per m3 (1 m3 = ongeveer 4 liter vloeibaar).
Kosten voor het hout voor de kachels en / of kampvuurplaatsen van € 30,00 per week.
De toeristenbelasting bedraagt € 0,30 p/p per dag.
Alle bovengenoemde kosten dienen ter plaatse aan de beheerder te worden voldaan.


close